Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skitsnack - äntligen har jag lyckats!!!!!

Publicerad 2015-02-14 14:30:00 i Vanlig vardag,

Jag känner äntligen att jag lyckats med detta med skitsnack.För ett tag sedan kom det fram till mig att jag har snackat skit. Det stämmer! Jag kan inte säga annat än att det faktiskt stämmer. Jag har snackat massor med skit och det känns ju förjävligt. Jo, det var ju det den jag snackade skit beklagade sig över, dock inte till mig. Jag har faktiskt personligen inte hört ett ljud om detta, förutom från person "Ö" dådå. Jag säger Ö eftersom det måste vara det numret i kedjan. Ni vet vi börjar ju med A, sedan B, sedan C osv osv osv. Ö, pratade iaf med mig. Intressant! 

Till saken hör att jag under december jobbade mina 220-250 timmar eller vad det nu blev och under den månaden pratade jag nog med sammanlagt 6 personer, varav 4 eller 5 av dessa skulle kunna prata med den jag nu snackat skit om. Under januari ökade jag antalet arbetstimmar, men jag tror att jag hann prata med 7 personer då. Intressant fakta! Eftersom detta skitsnack ska ha kommit fram till person C kan vi minska antalet personer drastiskt gällande vem som ska ha påstått detta. Nåväl, ingen ide att grubbla vidare över detta. Ekvationen känns ändå orimlig jag hade annat att lägga fokus på än person C. Vi kan väl bara säga att jag snackade skit. Jag har annat att göra än att fundera över detta fenomen.
 
Nu ska jag komma till nästa roliga sak. Vi kan ta person J och för all del kan vi döpa den andra till K. Dessa två har konverserat och jag skulle kunna nämna diverse olika saker i negativ bemärkelse, både till J om K och till K om J. Dessa påståenden skulle dock vara sanningsenliga och bara rena fakta. Jag kan till 99 procent säga att J och K har snackat skit om mig, eftersom de måste snacka skit om alla andra, iaf K. Det är dessutom sällan Ks versioner stämmer överens med resten av världens tyckande och tänkande, men K har alltid rätt, oavsett vad någon annan säger.
Jag kände hur jävla sugen jag var på att säga, men du bla bla bla, så här ligger det till bla bla bla. Det var ungefär som att jag hade ängeln på ena sidan och djävulen på den andra, men ängeln vann. Lika barn leka bäst! Låt J och K snacka. Vem fan bryr sig? Skulle du? Jag gissar att nästa person som de kommer snacka om är dig isf. Du har säkert bajsat på gatan eller något annat i den stilen, för det har du väl gjort? Jo, jag hörde nämligen det häromdagen så det måste stämma. 
 
Vet ni vad det bästa i allt detta är?
Jag känner mig så jävla bra. Jag vann över skitsnacksdjävulen och det enda det bevisar är att jag klivit upp och blivit bättre än både J och K. Jag är så nöjd med mig själv. Det firade jag med "fake" BJ glassen som jag var så sugen på häromdagen.
 
What goes around comes around. Nu ska jag gå vidare i mitt liv och lämna båda bakom mig. Jag har ju som sagt kommit så mycket längre.
 
Till ett sådant här inlägg går det inte att lägga in bara en bild, alla är ju såååå sanna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela