Real Time Analytics

Livet På En Kant

Självuppfattning: blyg

Publicerad 2015-02-19 23:34:39 i Tankar om att ha Livet På En Kant, Tvåbenade problem,

Jag vet att många skrattar när jag nämner mig själv och blyg i samma mening, men i min värld är jag det eftersom jag inte vågar säga EXAKT allt jag önskar säga jämt. Frågar du mig är jag även diskret och försynt, i min värld. Vid äldre dagar har det framkommit att jag nog inte alls uppfattas som just det av andra. Det är tillåtet att skratta här. 

Iaf här kommer ett exempel på min blyga sida. 

För typ två år sedan såg jag för första gången en person. Vår gemensamme "vän" gjorde en extra presentation av oss och det var ungefär som att han någonstans måste ha fattat att tycke skulle uppstå. Vi träffades inte mer på ett tag efter den första gången. Sedan träffade ju jag en annan person under stor del av förra året och hade väl det lite i mina tankar ett tag.
Jag och "personen" sågs iaf igen förra året och det var väl där någonstans det började. Tycket alltså. Iaf åkte jag iväg till Norge och jobbade där sedan. Jag erkänner att den här personen aldrig försvann ur mina tankar, men här har ju då jag inte så höga tankar om mig själv. Jag ser det ju som att jag inte är tillräckligt bra för den personen. 
När jag ser att vi kommer att ses igen efter min hemkomst till Sverige blir jag glad som tusan. Jag ser fram emot detta. Personen säger när vi träffas bra saker om mig, indirekt detsamma som det faktum att jag tänkt på den personen flera ggr under sommaren fast då han om mig. 

Iaf börjar ju jag "starta" något med en annan ett tag innan jul. Sista gången jag träffade "personen" kunde jag fortfarande inte slita blicken från honom, men jag var tvungen att hålla tillbaka då jag ju några dagar senare skulle träffa "den jag hade typ ett halvt förhållande med vid det laget".  Nu när det helt är slut, alla känslor borta med honom, tänker jag bara på att jag vill träffa den här andra igen. Nu då till mitt problem - jag skulle inte för mitt liv våga göra någon som helst move. Jag är dessutom trög som fan när det kommer till att förstå att män är intresserade av mig. 

Så vad fan ska jag göra? Önska mig att en stjärna trillar ner så jag kan göra mig en önskning. I min värld skulle det vara högst önskvärt att han ringde upp mig och frågade om inte vi kunde sed någon dag. 

What ever happends in life...........

PS om ni undrar varför det försvinner lite ord avslutade jag ett 24-timmars arbetspass, åkte på personalmöte på ett annat ställe för att sedan åka till stallet. Upp imorgon kl 05 för att hinna med hästar innan nästa 24-timmarspass kl 09. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela