Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mycket vill ha mer

Publicerad 2015-02-18 01:05:38 i Vanlig vardag,

Ja, jag faller lätt in i ledet själv, mycket vill ha mer, det är inte svårare än så. Människa kanske inte är så komplicerad ändå. Vi är nog rätt enkla i botten egoistiska och giriga. Nä, usch nu lät jag bitte. Iaf är jag inne i en jobbperiod där jag "jobbar lite mer än en vanlig Svensson" vilket ju blir ca 90 timmar på en vecka. Det är fett skönt. Någon gång ska jag fundera på att vara lite ledig också, men det blir ett senare projekt. Jag har en massa annat jag ska göra innan det, typ jobba, jobba lite till, planera för den kommande ledigheten osv. I slutändan är ändå tanken att det jag jobbar för just nu massor av ledighet och frihet i framtiden. Jag vet liksom var jag vill och jag har ett mål. 
 
Ofta tvivlar jag på mig själv, men är det något jag lärt mig med tiden är det att skita i alla andra och bara köra mitt eget race. Det blir liksom enklare då. 
 
De senaste dagarna har jag också kommit fram till att jag tycker att jag ser jävligt bra ut. Jag tycker faktiskt det och jag kan stå för det. Skönheten kommer ändå från insidan och nu när jag jobbat en massa med mig själv är det klart att det syns.
 
Nu måste jag chilla lite. Ni andra får väl sova eftersom det just här och nu är mitt i natten faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela