Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mördarlördag

Publicerad 2015-02-08 00:35:00 i Vanlig vardag,

Det är helt galet arbetspass jag har lördagar ibland. Jag är hemmifrån före sju och kommer hem efter kl 2230. Nu beror det till viss det på att jag avslutar kvällen med att natta hästarna, men det blir ändå långt arbetspass. Jag ska inte klaga. Jag lyckades klämma in en rast mitt på dagen så jag hann till stallet och trots det långa arbetspasset var jag delaktig i tre fodringar, men det är för att jag är superwoman som klarar allt och lite till.
Nu ligger jag iaf i sängen och tänker sova. Det här var ändå på många sätt en bra dag. Jag börjar känna mig som att jag har kommit ett steg längre i livet och jag känner mig stolt över hur moget jag numer kan bete mig. Tänk! Vilka framsteg jag gör, även om jag gjorde en helt knasig grej också.
 
Nu ska jag iaf sova, supernöjd med att ha gjort flera människor lyckliga idag kan jag somna lyckligast. Ibland måste man bara våga ge lite av all den kärlek man besitter. 
 
Det jobbiga med dagen var migränanfallet jag fick på kvällen. Jag får de typ alltid före tolv om de kommer, men ikväll kom det ett och det åtföljdes av den värsta magsmärta jag känt på länge. Jag kunde knappt stå alltså. Frågan är ju bara vad jag ätit som jag inte tål idag.
 
Imorgon ska ni få se på Antes senaste äventyr, men just nu skriver jag från datorn och alla bilder är på telefonen. Jävla mupphäst alltså. Han är ett hopplöst fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela