Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hästproblem - I-landsproblem

Publicerad 2015-02-21 09:50:00 i Hästarna,

Företagande handla om så mycket. Ni anar inte. Folk undrar hur jag orkar ha energi kvar 3:e månaden i rad som jag jobbar som en galning. Jag är redan uppe i 204 timmar och jag har en hel del kvar, eller det beror väl liksom lite på egentligen. OM jag vill och kan säga nej är jag faktiskt för dagen ledig onsdag-måndag, men det var ju för att jag skulle ta ännu en resa till Göteborg. Nu är jag inte så sugen på det då jag faktiskt vill vara lite hemma istället. Jag har massor med annat att göra. Till exempel ska jag flytta både hästar och mig. Jag måste också komma på en lösning för MB som inte längre kan bo kvar där hon bodde. Sedan har jag faktiskt ingen plats för Hugo från den sista mars. Det löser sig nog, men som det ser ut just nu har jag inte riktigt råd med den lösningen. 
Jag vet att det kanske stör en hel del, men jag har gjort en liten uträkning och jag HAR råd att ha 4 hästar uppstallade på fullservice-stallet med ridhus, men frågan är ju vad det är värt. Jag måste börja tänka mer långsiktigt och ha en bra och stadig plan istället. Dessuotm finns det nog inte två lediga boxplatser utöver de två jag precis tagit. Snacka om I-landsproblem. Jaja, hur jag nu löser det hela återstår att se. Jag gissar på att det blir en mer budgetvariant. Jag vill lägga pengarna på att utbilda Simon.
 
Jag tror nämligen att:
  • jag kan hitta en billigare stallplats till Hugo.
  • jag kan hitta en annan fodervärd åt MB.
Dessa två saker skulle vara mycket bra lösningar och då håller jag mig till min långsiktiga plan igen. Den är bäst och för mig personligen i förlängningen skulle den betyda mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela