Real Time Analytics

Livet På En Kant

Företagande

Publicerad 2015-02-21 02:12:36 i Vanlig vardag,

Jag kan aldrig göra något enkelt. Varför göra det?
 
Nej, istället ska jag göra det krångligt och jävligt, bara för att jag är tjurig och vill ha det på MITT sätt. Ja, nu sitter jag här igen och har gjort det lite krångligt. Jag sköter ju liksom både inköp, import, design, har lager, sköter försäljning osv osv osv. Det är inte riktigt sant för jag har hjälp med försäljning och de andra sakerna lite. Nu vill jag utveckla allt detta ett snäpp till innan jag går vidare. 
 
Jag har några önskemål. Försäljningen ska vara något passivt för mig. Den behöver sköta sig själv. Hur gör jag det???? Den som söker skall finna. Jag funderar på att ha 2 eller 3 kanaler. Dessa kanaler borde kunna göra att jag lägger ned minsta möjliga tid på försäljning av enstaka vara - så länge jag marknadsför dessa kanaler på rätt sätt. Det är lite som att tänka i termer av ett MLM-företag, men samtidigt inte. Det gäller att vara smart.
 
Jag vill ha en bredare design. Det är bara att inse att jag saknar vissa grundläggande saker, jag vill inte säga kunskaper, för de har jag om jag ägnar lite tid åt att lära mig dessa saker igen. Problemet är att jag inte har tiden. Jag har en jävla massa bra ideer, för jag är ju ut i fingertopparna en visionär. Idag har jag insett att jag behöver täppa igen alla mina brister med suveräna personer. Här har jag alltså ett hål att täppa igen.
 
Min huvudsakliga talang är uppenbarligen att göra affärer. Min grej i det hela är att göra inköpen, sköta importen av varorna, sköta kontakten med tillverkarna. Det är här mitt sinne kommer in. Jag förvandlar liksom allt jag tar i till guld, oftast iaf.
 
Det är lite här jag ligger just nu. Nu i natt hittade jag ännu en försäljningskanal som passar mina ändamål perfekt. Det här kan bli SÅÅÅÅÅ bra. Jag har också mer och mer insett värdet i en fantastisk person och jag önskar innerligt att jag kan lyckas ordna så att  den kan jobba med mig. Den fyller upp flera bra saker som fattas hos mig. 
 
Jag kan lyckas det vet jag, men jag måste ha ett jäkla bra team med mig och jag ska få ihop det. Rätt person på rätt plats och sedan gäller det att se till att alla får sin del av kakan. Själv vill jag bara bygga upp mitt varumärke och vara stolt över vad jag åstadkommit. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela