Real Time Analytics

Livet På En Kant

What you wish is what you get!

Publicerad 2015-04-18 08:00:43 i Attraktionslagen, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Livet är så enkelt när man lär sig om LOA, attraktionslagen. 

Jag har känt mig lite ensam "ute på landet". Det jag saknade var helt enkelt någon i närheten som man typ kan gå ut och äta middag med, sällskapa lite. Sagt och gjort lade jag in en önskning. Det lät ungefär så här: jag önskar vänner som bor i närheten, som vill och kan umgås på nära håll. Sagt och gjort!

Förra helgen blev jag bjuden hem till någon. Den här helgen jobbar jag. Nästa helg blev jag medbjuden på middag på det närmaste stället där jag bor. Dessutom är det en till som vill träffas efter det. Kan det som finnas bättre exempel på enkla önskningar som slår in?

Om ni också lärde er det här skulle era liv bli lika enkla. Jag får helt enkelt börja skriva lite mer om hur det går till. Dessutom mår jag som mitt gamla vanliga jag idag. Hela morgonen har jag njutit av den underbara solen som skiner och fåglarna som kvittrar. Den här dagen får lätt 10 av 10 stjärnor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela