Real Time Analytics

Livet På En Kant

När livet flyter!!

Publicerad 2015-04-07 05:26:00 i Attraktionslagen, Målmedvetenhet,

Ni vet att jag berättade om den där ekan ute på Atlanten som det kändes som att jag rodde häromdagen. Jag måste erkänna att på något underligt sätt verkar jag ro åt rätt håll. Just nu känns det som att jag är Jesus och faktiskt kan gå på vattnet fastän det är Atlantens djupastegrav jag ror över. Lite är det som att någon vill mig väl. Allt flyter liksom på åt rätt håll. Kanske att jag lyckades ro in i Golfströmmen och helt plötsligt bara kan flyta med.
 
Jag är överbelamrad med beställningar och faktum är att jag inte ens hinner med att ta alla och detta trots att jag har x antal andra personer som säljer åt mig och samtidigt har tagit emot beställningar även de. Det är helt galet och det stannar inte där. Nej, nej, ni känner väl mig. All in, eller inte alls! Varför inte göra något storslaget och satsa internationellt när man ändå håller på. Suck och stön! Tänk om jag någon gång kunde ta det lugnt och inte köra rakt upp mot stjärnorna. Det sjukaste av allt är att just den här gången känner jag mig helt lugn. Allt är bara en klar väg framför mig. Jag har besegrat alla hinder och väntar bara på vinsten.
 
Idag fick jag erbjudande om ett avtal, slumpen kom och gjorde mig besök. Nu ligger jag här nöjd i soffan med vetskapen om att jag har hela världen och livet framför mig. Kan det bli bättre? Haha! Jo, jag har ju en sak till jag önskat mig, men jag meddelar när den önskan slagit in. Den verkar behöva lite tid. Enklaste sättet att få den att slå in är att glida med allt annat, njuta och vara tacksam för att livet arbetar åt en. Just nu kan jag nästan bara stå bredvid och se på när jag lyckas med sak efter sak. Pröva någon gång du också! Känslan är otroligt befriande.
 
Om du funderar över att du kanske inte vågar göra något du har framför dig har du två alternativ till det du skulle kalla misslyckande, det du är rädd för: Alternativen är
 
1. Du kan faktiskt lyckas med det du företar dig
2. Du kan lära dig något du behöver göra bättre nästa gång.
 
Alternativ två är det du skulle se som ett misslyckande, men om du ser tillbaka i livet. Hur många gånger har du inte gjort om något du inte var helt nöjd med? Just det, en hel del gånger va? Nu är det bara att tuta och köra. Allt du kan göra är att vinna något för livet. Du kan åtminstone doppa tån utanför komfortzonen idag och överraska dig själv. När du väl gjort det har du all rätt i världen att unna dig något alldeles extra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela