Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hit ska jag åka igen!

Publicerad 2015-04-01 07:38:58 i Vanlig vardag,

Här är början av den lilla vägen som ledde upp till Wimbachschloss, Hitlers jaktstuga. 
 
Jag funderar lite på hur vattnet tar sig fram utan att liksom ta vägen genom skogen istället. Det är liksom bra mycket lägre på höger sida än det är på själva flodbädden. Ni kanske har svaret.
 
Det här var var en stuga som tillhörde Wimbachschloss. Nu kommer jag inte ihåg exakt vad det var.
 
Det känns som att det finns hur mycket som helst att upptäcka bakom varje krön. Som att det liksom är oändligt.
Känns det inte lite som att det bor troll uppe i bergen?
 
Här fanns ett urval av vägar att välja. Vi kom från Ramsau och gick till Wimbachschloss. 
 
Här är vägen tillbaka. Jag känner att mina bilder vid den här tidpunkten var allt annat än bra. Haha! De andra turisterna upphörde efter restaurangen och då var det lite mer vi och skogen.
 
 
 
En liten sjö på väg upp för Mount Jenner.
 
Helt klart värt ett besök! Jag måste erkänna att vi faktiskt åkte linbana hit upp. 
 
Även om man kunde välja att ta de här sicksackande stigarna.
 
 
Det känns ju bara som att jag verkligen, verkligen vill åka tillbaka. Man hann liksom knappt börja uppleva platsen. Dessutom var jag nog inte riktigt ense med mitt resesällskap om vad som är nöje.
Nu när jag ändå började googla lite, jag tänkte att jag skulle hitta den där suveräna kartan över alla vandringsleder, hittade jag fler pärlor som jag missade sist. Känns det inte bara som att Seisenberg gorge är värt ett besök?
Sedan är väl kanske till och med Watzmann värt en promenad. Jag älskar det faktum att tyskarna lyckas trycka in restauranger lite här och var. På ca 1900 möh serverar de dessutom glutenfri mat. Det känns ju som bara ett måste att besöka denna plats igen. http://www.davplus.de/watzmannhaus
Jag ska nog ta och leta upp ett passande resesällskap, som vill gå. Jag har för mig att det gick att gå från st. bartholomä till Watzmann, men jag kommer inte riktigt ihåg. 
 
Förra året var det ju ett berg i Norge som blev målet. Norges berg kommer inte ens i närheten av att ge samma upplevelse som  alperna och då har jag sett alperna från alla möjliga håll och kanter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela