Real Time Analytics

Livet På En Kant

Därför behöver vi ryttare inte gym

Publicerad 2015-04-03 11:54:48 i Egen träning, Hästarna,

Vi kör typ crossfit varje dag!

Igår tömde jag hästtransporten på de sista sakerna från gamla stallet. Fy fan säger jag! Pröva att bära 6x25kg säck hästfoder uppför trappen/stegen till ett loft. Du får sjuk kramp i rumpa och lår. För att inte tala om att du inte ens kan hålla i dig i räcket. Armarna får sitt också. När jag var färdig (hade ju allt det andra också) avslutade jag med att gå 200 m bärandes 40 liter vatten. Allt för hästarna liksom!

Jag höll seriöst på att spy av ansträngningen när jag burit upp säckarna. Naturligtvis har man ju ont om tid då man skyndar sig. Vill ni veta vad jag gjorde innan? Nä, trodde väl inte det. Nu ska jag till stallet och guess what, jag laddar för dagens crossfit!

När ska jag gymma?  

Ni ska bara veta hur hölastning går till. Typ lasta ett ton 10-20 kgsbalar i släpet och sedan lasta allt ur släpet. Try it! Nä, just det. Inte så många brukar anmäla sig frivilligt. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela