Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tittat på stallplats idag(+ev lägenhet)

Publicerad 2014-09-02 13:59:40 i Vanlig vardag,

Idag var första stalllplatstitten och den var faktiskt över förväntan. Det kändes enkelt att ha häst där. Okomplicerat som jag vill ha det. Det enda negativa, men som på många andra ställen här, är att hästarna inte får gå i hage vintertid. Sommartid har de antagligen de finaste hagarna i området, så det är ju ett stort plus. Vintertid har man tillgång till en extra hall där man kan släppa hästarna lösa en stund på dagen. Priset låg på gränsen inom budget och det har alla faciliteter skrittmaskin, solarium, etc etc etc. Ridhuset och ridbanan är fibersand och det är en hoppanläggning. Jag tog inga bilder idag för jag är lite för feg för det så här i början. Det är inget överfancy ställe på något sätt och jag tänkte väl hyra in mig i "fulstallet" bara för att det var minst folk där. Jag är ju inte så stor fan av muppiga hästmänniskor.
 
Ett till plus är att de har en lägenhet ledig. Den var gigantisk på 110 kvm och hyran var som den jag haft innan. Fördelen här är att jag kan dela den med någon. Priset blev något högre, men fortfarande nästan hälften mot vad det var först.
 
Det är sjukt mycket att tänka på och hjärnan är överhopad av tankar, men det smälter nog sakta in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela