Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vänskap

Publicerad 2014-10-05 11:32:10 i Vanlig vardag,

Jag har funder mycket på vänskap sedan jag åkte från Sverige i somras. Jag har funderat i olika perspektiv. För det första så har jag undrat vem jag är och för det andra har jag funderat vilka vänskaper andra betyder.
 
Nu när det gått någon månad inser jag att vissa vänskaper har varit ett luftslott. Vänskaper som egentligen byggt på vad? Jag inser också att jag hittat nya vänskaper. Vänskaper som kanske räcker längre. 
 
Det blir mycket funderande, men livet är väl så att det går vidare. Senaste tiden har jag känt mig lite ledsen. Det är liksom insikten av vad som varit värt. 

Jag har insett att det här är fel plats för mig. Jag lider och mår dåligt av att vara här. Jag trodde att det hade med gamla saker att göra, men det är bara att inse att jag hör hemma någon annanstans på detta jordklot.
 
Livet går vidare och jag kommer att skita i det som varit och det som är. Jag kör lite här sedan åker jag vidare. Meningen är väl ändå att man ska må bra där man befinner sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela