Real Time Analytics

Livet På En Kant

På tisdag kommer en "spekulant"

Publicerad 2014-10-04 11:25:00 i Vanlig vardag,

Nu har jag bokat in så att på tisdag kommer en person och tittar på en av hästarna. Det känns bra. Allt var toppen tills jag igår först antagligen blev bestulen på 1000 kr i min kassa när jag jobbade och sedan tappade surfplattan som jag fick i golvet så skärmen sprack. Det kändes som ett jävla skit alltihop.
 
Innan det hade jag hittat asbra plats för hästarna. Samma pris som jag betalade när jag hade hästarna hemma, men med ridhus, ridbana, skrittmaskin etc etc etc. Det är bara för bra att vara sant. Jag har typ inte ens fattat än att något kan vara så bra, MEN det är SÅÅÅÅÅ mycket jag behöver fixa innan att jag bara blir matt av tanken. För första gången på länge är jag också rädd för att misslyckas. Nåväl, det löser sig. 
 
Nu blir det en sväng ut iaf. 
 
Jag saknar hästarna så det gör ont i hjärtat nu. Jag längtar tillbaka till att få vara med och se utveckling. På stället jag hittat finns det möjlighet till allt detta och det är ett "hoppställe" så det kan som inte bli bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela