Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen släpper det lite!

Publicerad 2014-10-06 23:00:32 i Vanlig vardag,

Nu har jag fått ett gäng beställningar på saker från min tillverkare. Det är så roligt! 

Tänk när jag åker ut på tävlingar och ser min "egen design" galoppera runt på tävlingsbanan. Det ska bli så roligt. Min favorit är ju Sverige-schabraket, men jag tror får personer vågar beställa det. Det kanske är lite för vågat. Än så länge har jag ingen beställning på det, men jag ska beställa hem till mig själv. Jag får väl börja vara extra vågad.
 
Nu ska jag sova.Känslan av att veta att man har ännu fler beställningar på ingång, sponsortävling på söndag, med ett toksnyggt täcke i första-pris är oslagbar. I beställning nu ska jag även lägga till min superba lösning för att slippa lägga hö på backen ute i hagen. Känns toppen att ha kommit på en enkel och smidig lösning på problemet. Jag stal faktiskt lite av iden från ett ställe där en liknande lösning kostade 500:-. Det tycker jag är för dyrt!
 
Nu ska jag iaf sova. Imorgon ska jag besöka hästarna för första gången på några månader och JAG KOMMER ANTAGLIGEN ATT BÖRJA GRÅTA! Kanske kan besöket få mig att börja kämpa igen. Idag hade jag gett upp, men lite feedback från en gammal vän fick mig att köra en fot i mitt eget arsle och ta tag i saker igen. Jag fick en känsla av något bra fast det samtidigt inte alls var vad jag tänkt mig. Nu jäklar ska jag köra iaf. Jag bara ska lyckas!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela