Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tackat ja till stallplats

Publicerad 2014-11-05 14:08:54 i Vanlig vardag,

Nu har jag tackat ja till stallplats. Jag skulle ju inte ha någon häst kvar, men nu blev det så iaf. En är ju liksom skadad. =/ Suck och stön!

Nåväl, valet stod mellan att ha ett eget= slita röven av sig igen, eller hyra in sig och det blev det sistnämnda. Nu är det bara lite småsaker som ska lösa sig. Sedan är jag på G igen och tur är väl att jag är ganska smart så att jag kommer att kunna lösa även lite fler saker framöver. Det kanske till och med är så att jag kan få tillbaka inspirationen till att sälja hästsaker sedan den praktiskt taget blivit mördad av en annan person. Nu hoppas jag komma igång igen på allvar. Fungerar min plan finns lösningen ganska nära och det kommer också att innebära att jag skulle kunna göra en större satsning vilket skulle vara grymt kul. Hej hopp framtid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela