Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mycket jobb den här veckan!

Publicerad 2014-11-15 02:26:53 i Vanlig vardag,

Alltså jag vet inte vad som hände den här veckan. Varje blogginlägg som jag nu lyckas fixa ihop skrivs när alla ni andra sover. Just nu är det 5,5 timme kvar tills jag ska upp och åka till nästa jobb. Den här veckan är en sådan här vecka när jag helt plötsligt jobbar 6 dagar. Jag har bestämt mig för att "sluta" på ett jobb nu. För det första tycker jag inte det är kul längre och för det andra så känns det som att de inte alls utnyttjar min kapacitet.Jag kommer att vänligt men bestämt säga nästa gång de ringer att jag inte längre vill jobba där, kanske om de har riktigt kris någon gång och jag har lust, men jag vet att det kommer att räcka till de andra. De jobben är dessutom utvecklande och kan ge mig något tillbaka.
 
Nu måste jag sova. Min kropp är helt slut från att ha gått från att ha varit i träda till att ha 3 hästar hemma i stallet igen, men jag kommer att vänja mig vid det arbetet också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela