Real Time Analytics

Livet På En Kant

Finaste, finaste!

Publicerad 2014-11-14 00:36:41 i Vanlig vardag,

Igår kom ju "Espen" hem. Vi kallade honom det, men han ska faktiskt få heta Hugo. Han ser ut och är som en Hugo och då kan man inte heta Espen.
 
Han har redan hunnit rymma ut ur hagen. Adopterat Ante som låtsaspappa. Det är ju familjen plast jag har hemma nu förstår ni. Ante är halvbror med Hugo som i sin tur sedan är halvbror med Simon. Fattade ni? Ante och Simon är ju sedan länge bästisar. Det här är The modern family i hästväg.
 
Får se om ni kanske kan få se ett filmklipp på Hugo imorgon. Han är grymt fin iaf. När han visar upp sig är det som att se en liten mini-Norton trava runt. Vi får se om vi kan få till lite galopp och kanske till och med något språng. Jag ska se om jag kan lura med Ante att leka med honom.
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb på jobb A och på lördag jobb på jobb B och på söndag är det provjobb på ställe C. Ställe C är väldigt viktigt för mig. Det betyder att jag kommer att ha möjlighet att göra det jag vill på ett helt annat sätt. Lite är det så att det öppnar upp för en ny värld. Spännande, spännande. Jobb A är också viktigt. Det är så sjukt kul att jobba där. Jag älskar stämningen och arbetskollegorna. Allt är toppen. Det är lite svårt att vara ny bara, men det blir bättre för varje gång jag jobbar där och idag hade jag mitt första uppdrag där jag var ansvarig för sällskapet. Great! Nästa gång jag är det känns det till och med som att jag kan göra det så att det passar mitt sätt att jobba. Ni vet, det är lite som att man har en gångordning i sitt arbete och det vill jag gärna ha här.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela