Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla bra saker som händer

Publicerad 2014-11-17 22:16:10 i Vanlig vardag,

Det skulle vara lätt att göra en lååång lista med bra saker som händer just nu och jag kan delge er med några. En del vill jag hålla för mig själv. Lite blottad känner jag mig då antalet läsare på den här bloggen ökat så markant nu på hösten. (Lite konstigt med tanke på den låga frekvensen av inlägg.)
 
Från att ha gått till att vela hänga sig i brist på jobb förra månaden är jag nu överöst av bra jobberbjudanden. Jag älskar alla och skulle vilja att jag hade några kloner och fler timmar på dygnet. Jag har fått mitt nya jobb som innebär den enorma förändring jag kan göra i mitt liv. 
 
Jag skulle säga upp mig från det ena häromdagen, men sedan talade en person om att han skulle börja jobba där mer frekvent och då kände jag att det nog kan bli lika roligt som det var innan så nu måste jag ändå fortsätta jobba. Jag brukade älska och se fram emot att få jobba där, men på senare tid har det bara känts mer och mer piss. Jag förklarade läget lite och jag tror att det löser sig.
 
Jag har träffat en mängd FANTASTISKA människor den senaste tiden. Jag önskade mig i våras att byta ut några sämre och nu har jag träffat helt fantastiska människor på min resa. Jag har även kvar några "gamla" fantastiska och har en helt ny syn på några också. Det är nästan så att det är för bra för att vara sant, men det är faktiskt sant.
 
Det står tre fina hästar i stallet. Nu önskar jag bara komma till det läget där jag faktiskt kan rida och ha roligt med dem igen. Simon känns nu som ett "projekt". Min tanke är att få honom till en stabil och säker häst att rida. Ante är redan fantastisk och nu vill jag även lyckas med Simon. Jag har en plan......
 
Lite på den vägen är det. Nu ska jag ta ett varmt bad och se om det är så att jag kan ha mindre ont då. Steg två är att ta bort alla kolhydrater igen. Jag har varit slarvig. Ett kort tag i somras slapp jag ha ont, men det var faktiskt inte jättelänge.
 
Det var väl allt som jag vågar skriva om. Resten kan ni fantisera om. Skulle jag skriva om det, skulle jag visa mitt rätta jag när jag blottar mig.
 
Är ni säker på att ni vill se det?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela