Real Time Analytics

Livet På En Kant

Utökad gödselverksamhet till helgen

Publicerad 2014-05-06 14:09:57 i Vanlig vardag,

Nu har vi lyckats utöka verksamheten ännu mer. Till helgen har vi även lagt till jord på listan över saker vi kan sälja och det är värsta superjorden och plånboken ler och är nöjd. Hela 1800:- kan vi få in bara på jorden, men då får vi jobba lite. Det är ändå ett underpris för kvaliteten på jorden som vi har. Vi blir nöjda och kunden blir nöjd. Det är huvudsaken. Börjar man bli girig och vill ha mer blir kunden missnöjd och indirekt blir plånboken missnöjd. Tar man mindre betalt är man lite korkad och plånboken blir verkligen superledsen, men kunden, den har nog faktiskt lurat en. Då kan man känna sig blåst. =P
 
Nej, nu är det arbeta som gäller igen. Jag håller på med en äpplepaj till min höbonde och hur jag ska stå ut med att inte äta upp hela förrän jag är hos bonden det vette tusan. Jag smakade på smeten och den var oemotståndlig.

http://nillaskitchen.com/2012/09/07/applekaka-med-kokosmjol-recept-glutenfri-mjolkfri-sockerfri/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela