Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu påbörjas städning av stallet

Publicerad 2014-05-29 09:04:00 i Vanlig vardag,

Nu ska det städas på 1 (!!!!) dag det som brukar städas på någon vecka under sommaren. Det gäller helt enkelt att tänka lite annorlunda. Isf vanliga grönsåpan som jag brukan använda i stall har det införskaffats lite starkare kemikalier. Det behövs liksom om jag ska lyckas hålla min tidsplan. Idag har jag iaf hjälp. Ni måste betänka att jag som vanligt står HELT SJÄLV, men idag har jag som sagt hjälp av en person.
En gång förut har jag använt sådana här starkare rengöringsmedel, men det var när jag skulle rengöra en del i stallet där ingen häst stod. Det här blir nog bra. Nu ska det städas. =D
 
PS. När jag började hyra stallet var det varken städat eller inflyttningsbart. Väggar var trasiga etc så jag känner väl kanske att jag inte kommer att lägga största manken till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela