Real Time Analytics

Livet På En Kant

Leverans de luxe!

Publicerad 2014-05-08 17:01:00 i Vanlig vardag,

Idag har jag varit in och levererat hästgödsel till hötorgsgaraget. Fattar ni. Hästgödsel mitt i stan. Jag säger ju att det här är det sjukaste jag gjort någon gång. Det här är den överlägset största leveransen också. Imorgon blir det en ny vända och två på lördag. Fint passade pengarna i plånboken också.
 
Nu ska jag ner och packa lite till. Mina armar kommer inte ihåg vad fett är de består numer bara av muskler, skinn och ben. Det är helt sjukt. Det var länge sedan jag var så fit. Det här med försäljning av hästgödsel har bara fördelar. Imorgon ska jag ta lite bilder. Förutom att vi känner oss som Joakim von Anka tror jag också att vi känner oss som hovleverantörer av hästskit. På något sätt är det här bland det sjukaste och samtidigt det roligaste jag gjort någon gång. Det känns som ett bra avslut på tiden här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela