Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hästarna såg lyckliga ut

Publicerad 2014-05-30 22:54:42 i Vanlig vardag,

Vi var upp med ett lass saker idag. Nästa lass blir imorgon. Det var sjukt mycket saker faktiskt. Man tycker man har lite och att man rensat, men........det blir MASSOR!!!
 
Hästarna såg iaf mer än lyckliga ut och det känns bara SÅÅÅÅÅ skönt att de får en riktig sommar med ett riktigt bete. Betet är mer än perfekt. De första veckorna går de i vinterhagarna, som är gigantiska mot vad hästarna är vana vid. De har dessutom vindskydd i hagarna. Det är bara toppen.
Idag när vi kom låg Ante och Simon och sov. Det är skönt att de redan är så trygga att de kan ligga ned och sova. Det märks tydligt att både stona och valackerna är en flock fast de alltid gått i olika hagar. För er som inte kan så mycket om hästar är det alltid någon som har vak medan de andra sov. Valackerna låg och sov där sto och valackhagen möts samtidigt som stona ston nära haggränsen och betade. De hjälps åt fast de går i olika hagar. Djur är fascinerande.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela