Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det perfekta jobbet!

Publicerad 2014-05-01 12:16:45 i Målmedvetenhet,

Jag satt och pratade med min mamma precis. Jag berättade hur bra allting känns just nu. Hur jag håller på att göra slut med allt det dåliga. Jag pratade också om hur bra det känns med den här flytten. Överväldigad över allt detta som jag nu håller på att göra bad jag också om hjälp att fixa jobbet i Norge. För att övertala henne hur stor chans jag har att få ett jobb där gjorde jag en sökning bland de potientiella jobben och sa "Av 382 st borde jag väl för tusan kunn få åtminstone ett?" Samtidigt som jag säger det här läser jag den perfekta annonsen för just MIG. Jag bara VILL ha det jobbet. Omgående skickade jag mitt CV till henne så jag ska få lite hjälp att fixa till det bättre.


Världen bara väntar på mig. Jag vill att de ska bli höst NU! Det här hänt flera gånger den senaste tiden att jag nästan börjat gråta av lycka bara för att jag kan. Det är sådan känsla när man kliver upp och bara säger Jag KAN! När man vet att man är på väg mot något nytt. När man skiter i personen som har stått och hittat på lögner om en, när man vet att man kan vara ärlig mot sig själv. Jag bara längtar. Det finns inte ens den minsta tillstymmelse till att mina tankar tänker att det här skulle kunna vara fel.
 
Jag är så tacksam att livet har gett mig den här chansen. Det är nu eller aldrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela