Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla passar inte som chef!

Publicerad 2014-05-24 22:13:58 i Vanlig vardag,

Jag är bokstavligen HELT SLUT!!!!! Detta var det jobbigaste jag gjort någon gång. Normalt sett har jag haft ansvar för ett VIP-tält, idag hade jag två+ett tält för allmänheten. En person är bortplockad från sin tjänst pga att den inte fungerade. En annan åker imorgon. En person fick utökat ansvar istället. Jag sprang som en toking och fixade med ALLT och lite till. Hit och dit och igen. Herregud säger jag.
Nu ligger jag här i min säng mer slut än någonsin och då är värsta dagen kvar. Jag måste dessutom samla mig för att prata med person nr två om att den inte får vara kvar om det inte blir skärpning.
Det här var nyttigt, lärorikt och framför allt otroligt roligt. Hemligheten ligger i att styra upp och ordna i förväg. Det har jag fixat och imorgon blir det mer fixande och planerande.
Jag förstår varför vissa inte passar som chef. Det svåraste idag var att ta beslut om att folk ska bort. Imorgon ska jag utveckla mitt eget ledarskap och ta tag i det mer själv än att flytta över på min chef.
Allt är alltid jobbigast förstå gången och det finns så många som inte vågar just den första gången.



Jag missade värsta rushen, men här ser ni galningar som springer för att få bästa platserna. De hoppade över staket och bänkar och "paxade" platserna. Det var helt galet. Jag ska försöka filma imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela