Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tränat hästen som är här för inridning

Publicerad 2014-03-22 13:03:14 i Vanlig vardag,

Hinner med en liten uppdatering här. Inser att jag måste bli bättre på att skicka iväg inläggen som jag skrivit. Varje gång jag öppnar den här sidan ser jag att mitt förra inlägg ligger kvar och inte har blivit publicerat. Jag måste skärpa mig.
 
Jag fascineras lite av den nya hästen. Han är otroligt intelligent och lättlärd.Vi kan redan longera på rund volt istället för att "volta" som de gör i trav. Han försökte skära av halva volten först. Idag hade jag även bett på hästen och det fungerade hur bra som helst. Det här kan nog gå vägen trots allt. Jag måste sluta tvivla på min egen kapacitet.
Idag fick jag hjälp i stallet i morse och till veckan kommer det några och tittar som ev ska hjälpa till i framtiden. Det här kan nog bli bra till slut.
Nu ska jag åka iväg och fira min mamma som fyllde år i veckan. Jag kände mig lite dum när "min man" frågade vad jag skulle göra i helgen och sa att jag skulle till min mamma som fyllt år och att alla skulle dit. Vi kanske har passerat gränsen från att bara träffas till att ha ett förhållande. Nåväl. Jag ska iaf åka dit nu och mannen är upptagen med annat så jag åker själv.
Imorgon ska jag leverera bajs som jag sålt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela