Real Time Analytics

Livet På En Kant

Shoppat igen!

Publicerad 2014-03-24 14:50:49 i Vanlig vardag,

Nu när jag ändå är i farten och säljer en massa tänkte jag att jag ska fortsätta i samma anda. Nu behövde jag dock fylla på lagret. Sagt och gjort!

200-250 skjortor är nu mina och de ska jag börja sälja från och med onsdag torsdag. På fredag ska jag sälja trosor på vad som blev ett "trosparty". Jag tänkte att jag kunde komplementera med skjortorna också.
 
Det här kan bli toppen. Precis när jag började sakna min lilla försäljningsbusiness startade den liksom upp av sig själv igen. Det finns en plan. Skjortorna ska få investera lite av det jag inte har skrivit om här ännu. Det får förbli en hemlighet tsv.
 
Jag har iaf planer. Jag är sjukt osugen på att jobba och knappt tjäna några pengar. Det blir alldeles för slitigt och jobbigt. Jag vill göra något själv där jag kan styra upplägget och förtjänsten.
 
Snart kanske jag kan handla till mig själv istället för att bara köpa investeringar. Det blir ju dock bättre i slutändan att investera än spendera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela