Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den nya hästen - ett varmblod!

Publicerad 2014-03-18 15:22:20 i Vanlig vardag,

Ja, nu kanske ni undrar om jag blivit helt snurrig. Jag ska berätta att så är ju inte fallet. Den nya hästen, vi kan kalla honom Newbie, är här på utbildning i en månad. Han har en tidigare karriär som travhäst och efter att ha varit skadad i två omgångar ska han nu bli ridhäst istället. Ägaren har valt att ställa honom här för att bli lite utbildad. För mig känns det lite som en utmaning då jag undrar hur långt man hinner komma med ett varmblod på en månad.
 
Det senaste halvåret har han gått på lösdrift i en hage och inte gjort något. I morse fick han skor och nu ikväll ska jag sitta på honom. Han är sutten på, men kan ingenting. Det här ska bli intressant.
 
Newbie är en 6-årig valack. Han har än så länge visat på bra och trevligt psyke. Han är lite i största laget med sina 168 cm i mankhöjd.

Jag tror att det här kan bli bra. Det är ju dock ett litet problem för mig och det var att jag hade ju inte direkt planerat det här då jag knappt hade tid innan, men jag har löst det. Jag har skaffat mer hjälp till de andra kamelerna.
Newbie har iaf hittat två kompisar i Ante och SImon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela