Real Time Analytics

Livet På En Kant

Därför lyckas jag alltid bli omtalad - vad fan jag än gör!

Publicerad 2014-03-04 22:15:00 i Vanlig vardag,

Min högsta önskan är typ att vara diskret och försynt och att inte synas. Det var ju här det gick fel. Om vi ska lyssna till universum och det undermedvetna säger jag till mig själv . Min högsta önskan är att vara diskret och försynt och att inte synas. Ja, det blir ju liksom så när det undermedvetna och univserum inte hör inte.
 
Här står jag alltså och är väl dagens snackis i hästvärlden. Jag har då aldrig tidigare under loppet av 7 timmar fått 227 likes på en bild som är min. Jag har nog inte heller lyckats få 89 kommentarer på någon av mina bilder, ändå sitter jag nu här och det är precis vad jag har fått. 

Nu är ju inte bilden upplagd på min facebooksidan. Nej, nej, det var en skärmdump från sidan där jag lagt ut bilden som någon sedan la ut själv på sin fejja. Ja, herregud. Det hette både det ena och det andra. Tydligen ska jag ha barrerat hästen på bilden, som nu då var Ante. Detta baserades på hans gigantiska jättesprång. Det är svårt att förklara för ett gäng nötter att hästen hoppar så ibland, precis som mamman gjorde. Det ligger liksom i deras gener. Jag är glad att jag är tjej vill jag bara säga. Satan vad ont det gör när man rider på ett hinder på typ 80 och hästen smäller i och hoppar som om det vore ett 130-140 hinder. Jag vet, för till skillnad från de flesta som kommenterade bilden har jag faktiskt tävlat på den höjden. Ante bara är sådan. Han har faktiskt obegränsad kapacitet. Han gör det dessutom med sådan balans och lätthet att det är som att rida på ett hinder på 1 meter med en annan häst.
 
Tänk, tänk, detta att inte synas. Jag har tydligen gjort det igen och jag orkar faktiskt snart inte bry mig om alla dessa turer. Borde jag inte vara tillräckligt omtalad redan. Det sjuka är att bilden kom från något jag gjorde i impuls i ett unhappy moment igår. Jag har ju mina ups and downs. Igår hade jag en down. Suck, suck, nåväl. Imorgon är en ny dag.
 
Vem vet, jag kanske bara råkar gå över gatan fel och hamnar på Aftonbladet och Expressens löp. You never know!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela