Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bajs = en lukrativ affär

Publicerad 2014-03-25 07:04:32 i Vanlig vardag,

På bara två veckor har jag tjänat en hel lunta med pengar - på bajs. Det här är typ den bästa affär jag gjort på länge. Egentligen är det ju en ren kostnad att köra iväg bajset, men den har istället blivit den bästa affären för mig.
Till helgen har jag redan beställning som kommer att bekosta hela stallets kraftfoder kommande månad. Naturligtvis delar jag med mig till hyresgästen jag har i stallet. Jag vill ju egentligen inte ha hyresgäster, förutom den jag har idag, och för mig är det så mycket bättre att använda bajspengarna till att finansiera saker. För mig är det en självklarhet att dela med mig till hyresgästerna då hästar kostar pengar och jag gör allt för att det ska bli så bra för möjligt som alla. Jag vet att många stoppar allt de kan i egen ficka, men säg mig vem som inte vill ha billigare leverne?
Nej, till helgen blir det till att köra bort mer skit och komma hem med mer mat till hästarna som producerar ännu mera skit. För oss är det ju verkligen skit=pengar. Just nu, med den efterfrågan som blev, så att hästarna bajsar för lite. Jag redan beställningar till i höst på bajset så jag behöver inte fundera så mycket på hur jag ska lösa ev containerproblem. Tro nu inte att du kan sälja bajs bara för att jag kan. Det heter utbud och efterfrågan. Jag hade utbudet så jag skapade efterfrågan. Det finns en hemlighet i det hela och den delar jag inte med mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela