Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lärorik tid!

Publicerad 2014-06-26 17:34:56 i Vanlig vardag,

Nu sitter jag på Arlanda på vägen tillbaka. Det var en nyttig resa. Jag såg väldigt tydligt vad jag reste från. Det sjuka är att jag fått affirmationer hela tiden. Det var helt sjukt faktiskt. Snacka om att universum talat direkt till mig. Hur ska jag lyckas våga detta? Jag brukar inte känna rädsla eller osäkerhet, men även solen har sina fläckar.

Jag har lärt mig så otroligt mycket de senaste månaderna. Några inre vinster har jag vunnit. Jag har gjort saker jag är mindre stolt över. Ibland måste man möta djävulen också. Vinsten, trots att jag fick slåss för min rätt, hette att jag var oresonabel. Spelar man på fel bräde måste man ibland ta fram fel gubbar att spela med också. Nåväl, jag lärde mig något även av det. De som du har mest respekt och nästan lite rädsla för är inte värre än de på samma plan.
En sak till jag lärt mig, är att det är svårt att vara chef och ansvarig för något. Det svåra ligger inte i att leda arbetet utan i att hantera de som är dåliga. Jag kan erkänna - jag gjorde det dåligt, och nej, jag har inte kommit på hur jag ska bättra mig till nästa gång. Jag hanterade situationen dåligt det vet jag. På flera plan, men jag lärde mig något och vill göra det bättre till nästa gång. Vi får se vad som händer. Jag har ett ypperligt exempel att studera och det tänker jag göra.

Nu ska jag på planet. Imorgon kommer nog ett häst-inlägg! Jag luktar tydligen både katt och häst idag har jag fått höra.


Ni får ursäkta min blick, men det är liiite svårt att fota med en häst på varje sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela