Real Time Analytics

Livet På En Kant

Långa arbetsdagar

Publicerad 2014-06-16 10:27:50 i Vanlig vardag,

Det känns som att jag inte gör annat än att jobba här, men det var ju också meningen. Däremot kanske 1400-0120 är i längsta laget för en arbetsdag. Det braiga med det är att det blir övertidsmat idag istället vilket betyder gratis mat från restaurangen. Nice, nice! =D
Nu börjar det också lossna. Det var en människa som snackade skit, en som hittade på saker och sprang till chefen innan. Jag såg vad som hände, men jag sket i det. Igår var det tokmycket människor i restaurangen då skulle jag jobba med en av de som snackat. Hoppsan! Vad hände när hon inte hade någon som städade borden åt henne? Ja, det hände liksom inte. Hon hade mellan 3-5 bord med max 4 och jag hade ett sällskap på 17  och ett på 8 som hade bokat. Sedan hade jag även hela uteserveringen vid restaurangdelen, alltså inte ute på bryggan. Helt plötsligt var det nya tider. =D Yeay! Vem frågade vem om råd senare på kvällen?
Bäst i det här nya livet tycker jag om mina nyfunna vänner och det faktum att jag verkligen tycker om det här jobbet. Ha det gott! Jag ska dra mig mot il ristorante och äta frukost. Solen skiner och det är skönt, även om det blåser väldigt kallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela