Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobb, sex och flirt

Publicerad 2014-06-22 01:55:49 i Vanlig vardag,

Igår jobbade jag ett 12-timmarspass. Det blev lite mycket, speciellt när jag inte är van att jobba så sena kvällar. Idag har hela dagen känts som en enda stor dimma och det hjälpte ju inte direkt när jag fick migrän mitt på dagen. Jag är dock inte den som klagar utan det är bara att köra på. Imorgon öppnar jag och det känns som att det kommer bli tungt att öppna redan kl 11. Haha! Man ställer snabbt om sig. Nu ska jag iaf sova. Jag hoppas kunna skriva något rolig imorgon.
 
Jag kan säga att det går inte en dag utan att jag blivit bjuden på fest, blivit uppraggad, eller något annat. Gårdagskvällen (läs fredag) avslutades med att en person från Sverige skickade ett sms med "Ska vi knulla?". Den var ju bra.  Hahahaha! Behöver jag tillägga att jag inte ens har personens nummer sparat? Blir inget av det.Personligen vet jag vad jag vill ha och jag vet faktiskt var den personen finns. =D Jag är helt hundra på den.

Ha det gött! Kl är 01.55 och nu tänker jag sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela