Real Time Analytics

Livet På En Kant

Grundvärderingar i livet

Publicerad 2014-06-07 23:09:39 i Vanlig vardag,

Lika dras till lika. Det är verkligen så i livet. Det här stället passar mig perfekt och ägarnas inställning lyser verkligen igenom hela verksamheten. Det spelar liksom ingen roll om man jobbar i köket, disken, med servering eller någon bar. Alla är samma-lika. Det känns som en perfekt sammansättning.
 
Det här kommer bli toppen. Jag känner verkligen hur jag mer och mer smälter in i miljön och jag har en känsla av att det här kommer att bli lika lyckat som när jag jobbar på mitt älskade Solvalla.

Jag lärde mig också en annan sak idag: Den fittiga människan är en riktig fitta. Det var tydligen inte första gången, men ajabajja säger jag. Don´t mess with me - I can burn!
 
Nej, nu är det dags att sova. Har ni tur orkar jag ta en sväng runt "byn" imorgon och då blir det ett litet bildinlägg till er. Jag ska läsa på lite om byn också. Risken är dock STOR att jag fastnar på uteserveringen och umgås med mina nyfunna vänner. Mycket överhängande.....jag har iaf morgonkaffet inbokat därnere.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela