Real Time Analytics

Livet På En Kant

En HELT galen dag!

Publicerad 2014-06-29 22:23:40 i Vanlig vardag,

Idag har jag sammantaget gjort mer galna saker än jag tidigare gjort hela livet. Det var helt sjukt!
Jag blev uppringd av en av männen vi spelade biljard med hela kvällen igår och han undrade vad jag skulle göra. Normalt sett lämnar jag inte ens ut mitt nummer, men nu kändes helt ok den här gången. Sannolikheten att jag skulle få det jag fasar för ett "Ska vi knulla"-sms är helt obefintlig.
 
Det här var den sjukaste dagen på länge. Det fanns inget annat val än att släppa på hela komfortzonen.
 
1. Vi grillade med två för oss nästan okända män och vi blev uppvaktade på ett sätt som en kvinna önskar. Snacka om skillnad mot svenska män. Tror aldrig att jag kommer att återgå till en svensk man igen.
 
2. Åkte båt (läs:gummiflotte) och det var också helt insane.
 
3. Fiskade på en privat brygga=vi var där olovligt! Ägarna kom hem efter typ 20 min och jag kände att detta är en väldigt liten by=jag spelade som att jag varken kunde svenska eller engelska.
 
4. Vi åkte båt fram till ett utländskt fartyg och chauffören till vår båt frågade en ur besättningen som stod och fiskade om han inte kunde sälja svartcigg till honom. Av samtalet förstod jag att det inte fanns några cigg att köpa, men vodka. Hahaha! Helt galet!

5. Fortsatte åka båt och här slog det nog slint någonstans. Vi åkte under bryggor och körde som galningar. Körde vidare in i någons båthuset och muppade oss, antagligen inte helt tillåtet det heller, men oj, vad roligt vi hade.
 
6. Åkte hem en sväng till männen och fick för oss att viskulle spela lite basket, ja, jag vet. Lite annorlunda mot båtturen. Även detta slutade i kaos då basketbollen hamnade på bordet från grillningen och vinglasen (som vi druckit juice ur) gick i tusen bitar.
 
7. Kände oss lite trötta, så de extremt artiga männen frågade om de skulle skjutsa hem oss i båt eller bil. Vi valde naturligtvis båten. Hehe!
8. Åkte mot vårat Place och kom på halvvägs att vi ju kunde svänga över till Stathelle, ni vet, mitt över vattnet utanför vårat köksfönster. Sagt och gjort styres båten dit. Här blev det en öl och kaffe Baileys för min del. Det fanns en liten bar och man parkerade båten precis utanför. Vi hörde en av "våra" män spela gitarr och sjunga lite.
 
9. Fortsatte hemåt. Även här spårade det ur och vi är numera stolta besökare av ett fyrtorn. Jag betvivlar att det är lagligt att vistas däruppe. Vi hade dock sjukt kul!!!!
 
Vad har ni andra gjort?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela