Real Time Analytics

Livet På En Kant

Funny day!

Publicerad 2014-07-10 11:29:29 i Vanlig vardag,

Idag blir en rolig dag, man skulle även kunna kalla den norskt rolig. Rolig betyder ju lugn på norska. Jag var helt slut igår när jag kom hem och jag tog mig till sängen, men jag somnade innan jag hann ta av mig kläderna. Känslan när man vaknar på morgonen och undrar varför man har en tröja på sig är lite underlig. I morse kändes det nästan som att ett spöka klubbat mig och jag fallit ihop rakt i sängen för det var lite så jag låg också. Det var helt sjukt. Jag tror att det berodde på att det kom sjukt mycket folk en stund till restaurangen och att man liksom  glömmer bort att dricka under den tiden. När man sedan också står på sidan utan skugga blir det ju inte bättre direkt. Skärpning till mig själv!

Nu ska jag iaf iväg och ha en ledig dag. Det ska bli nice! Det blir en sväng över till "andra sidan" och sedan slappa lite hemma. Någon god mat ska jag också fixa till ikväll. Nice-nice!

Nu måste jag dock gå. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela