Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den sista striden

Publicerad 2014-07-02 00:59:28 i Vanlig vardag,

Jag är glad för alla mina nya vänner. Det fylls på med fler och fler varje dag dessutom. Jag är lyckligt lottad. Inför framtiden är det mycket som behöver förändras och det kommer det att göra. Idag känner jag mig bara avsköljd och tom inombords, men det är för att en stor sten lossnat och hålet ska fyllas med något nytt. Jag har redan bestämt med vad. Jag vet vad jag ska göra. Hur jag ska göra. En stor fråga jag ställt mig den senaste tiden är: Vem är jag egentligen? Det kan verka sjukt att ställa sig den vid en ålder av snart 33, men det har med utomstående faktorer att göra.
 
Det finns en person som är väldigt viktig för mig just nu och det är hon som kan se. Hon som känner mig så väl att hon märker på en halv millisekund om något är fel. Hon vet allt, hon ser allt och hon är det bästa stöd man kan tänka sig.
 
Jag vet vad som kommer att ske nu. Det är så det kommer att bli. Jag vet några som kommer bli överlyckliga och några som kommer att bli besvikna. De som kommer att bli besvikna kommer ändå att förstå. Jag insåg nu när jag lagt mig i soffan att jag för första gången är redo att offra precis allt - utom mig själv. För första gången i mitt liv kommer jag att ställa mig som viktigast i det som händer. Jag brukar alltid säga att ingen är riktigt farlig förrän den inte har något kvar att förlora. När man är beredd att förlora allt, kan man bara vinna. Få vågar! Jag är en av dem.
 
Jag vet sedan innan att jag är en stark person. Jag fortsätter att strida även om jag förlorat både armar och ben. Jag reser mig och går. Jag vet att livet går vidare. Imorgon kommer vi att vakna upp till en ny dag. Jag kommer att vinna även den här gången. Jag har allt att vinna och inget att förlora. Det blev så enkelt när jag såg vad striden handlade om. Den är redan vunnen och över. Nu ska jag bygga mitt rike igen. Jag vann över mig själv

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela