Real Time Analytics

Livet På En Kant

Crazy things about others!

Publicerad 2014-07-10 18:18:00 i Vanlig vardag,

Alltså det är verkligen spännande med det första intryck som personer ger och vad som sedan döljer sig bakom det. Den bästa sista tiden var hon som kom erbjöd en annan person en av sina pulevänner. För er som inte kan norska betyder det kk. Jag trodde verkligen inte och höll på att sätta det jag just drack i halsen. Det var verkligen den dagens bästa. Hon såg så verkligt seriös ut också. Haha! Ja, det kanske är roligare om man är med IRL. 

Nåväl, det här är iaf en ledig dag och den har varit bäst so far. Jag och den jag delar lägenhet med var och handlade - utan bil - och kom hem med alldeles för tunga saker mot vad vi egentligen borde ha handlat. Nu har vi iaf mat.

Resterande av den lediga dagen tänkte vi "hänga" men med en rapport om dj på jobbet krävs det ett besök där. Vi ska steka lite i solen på " Nya lektern" eller som vi kallar det för drickalektern vilket på insiderspråket betyder lektern där vi bara dricker. Här blir man spenderad på och det händer nog ikväll igen. Snygga till mig ska jag iaf göra. Det underlättar spenderandet från andra.
 
Här är dagens roligaste bild och antagligenockså dagens viktigaste budskap.
 
Så nu vet ni. Ni är ändå bara en gurka när allt kommer till kritan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela