Real Time Analytics

Livet På En Kant

What ever makes you happy!

Publicerad 2014-01-05 20:39:09 i Vanlig vardag,

Jag blev så himla glad idag. Det finns en person som verkligen får mig att känna mig speciell. Hans egentliga avsikt spelar ingen roll. Han får MIG att känna mig speciell. Jag är tacksam och det gör mig glad. Nu ligger jag här i sängen med ett leende på läpparna, mest tack vare honom. Lite andra bra saker som hänt också. Jag känner lycka av att vara i stallet igen. På något sätt är jag en otroligt känslig person eftersom jag påverkas så mycket av det som är runt omkring mig. Just nu känns det som att allt börjar falla på plats igen i mitt liv. Ett kaos håller på att avlägsna sig och det börjar infinna sig ro i min kropp och själ.
 
Nu funderar jag på om jag ska meddela personen som får mig att känna mig unik att det är så. På något sätt struntar jag i utgången. Visa tacksamhet ska man alltid göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela