Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sötpotatis vs vanlig potatis

Publicerad 2014-01-23 15:31:27 i Vanlig vardag,

Idag stekte jag sötpotatis för första gången och wow vad mycket bättre det var än vanlig potatis. Det blev ju en helt annan mättnadskänsla med sötpotatisen. Det kommer definitivt att bli fler gånger.
Nu blir det till att gå ner till stallet och fixa lite. Jag blev mer ledig än jag tänkt från början i helgen och det känns faktiskt bara skönt. Jag behöver lite time off. Det blir nog lite nyttoshopping i helgen. Sådana här asroliga saker som nya däck till skottkärrorna. Det är helt sjukt för jag lagade två stycken skottkärror i månadsskiftet och när det blev minusgrader sprack däcken. Min gissning är att det kommit in vatten mellan däcket och slangen. När det sedan frös på expanderade det och däcken sprack. Nu blir det till att pröva ett punkteringsfritt däck. Det blir antagligen lite mer roligare shopping också. Jag får väl återkomma med vad. =)
Jag hoppas ju att en viss person ska höra av sig även om jag betvivlar det just till den här helgen. Å andra sidan har jag ändå planerat in annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela