Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tydligen har jag stulit av en annan person - vem väljer jag att vara?

Publicerad 2014-02-21 10:17:34 i Vanlig vardag,

Det är intressant ibland att se hur andra människor agerar. Jag har blivit anklagad för att ha stulit av en person. Det är ju intressant för jag ska ha stulit något som jag verkligen har noll intresse av att äga. Jag kan garantera er att jag dessutom är helt oskyldig till "dådet". Jag kanske ska gå och be om kvitto på att den andra personen verkligen ägde sakerna den anklagar mig för att ha stulit. Finare saker brukar man ju spara kvitto på.
Jag lånade faktiskt exakt det som jag skulle ha stulit från en vän en gång och kom fram till att jag inte alls ville ha sådana. Jag insåg att jag hade andra, bättre saker själv att använda så varför kosta på och köpa något som är sämre och dessutom dyrare.
 
Nåväl, sådana här saker brukar straffa den som anklagar i slutändan och faktum är att jag skiter fullständigt i den här personen. VAD har jag gjort för att förtjäna detta? Har jag på något sätt förstört för den här personen? Nä, det är bättre att skita i det. Hade jag på något sätt känt mig bitter över detta hade jag kunnat välja att skriva en hel roman över dåliga saker, som dessutom är sanna, om den personen som nu anklagat mig. Men vet ni: Jag väljer att bibehålla god moral och etik. Jag vet att om jag skulle börja skriva negativa saker om denna skulle jag själv börja må dåligt. Av respekt mot mig själv väljer jag att helt enkelt strunta i det och bara sköta mitt eget. Jag brukar säga att alla gräver sin egen grav och jag har fullt upp med att hålla igen mitt eget hål.
 
Det enda det slutar med är att personen som anklagat mig tappar förtroende i det hon säger i framtiden. För att folk ska tro på vad man säger och gör gäller det att man är saklig i allt. Håll dig till fakta, så exakt som möjligt. Stå för det som blir fel och för allt i världen. Var ALLTID ÄRLIG MOT DIG SJÄLV!  Det är en av hemligheterna till att bli en lycklig människa.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-02-21 19:11:44

Det var det dummaste jag hört på länge. Varför skulle du ha tagit något. Du är inte och kommer inte att bli nån som tar. Du är en person som man kan lita på.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela