Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nästan alla dagar i februari

Publicerad 2014-02-23 10:14:49 i Vanlig vardag,

Det här är helt sjukt, men jag har jobbat i princip alla dagar i februari. Sedan undrar jag varför jag känner mig mossig i hjärnan. Haha! Jaja, jag får väl ta tag i mitt liv här senare. Nu ska jag iaf ta en ridtur i skogen. Här skiner solen och det är några plusgrader ute så varför vara bitter på något sätt?

Förutom det sitter jag och ska beställa från Kina. Jag måste hitta en ny leverantör då den jag beställde av sist inte längre levererar. Det är alltid jobbigt att beställa från någo ny. Någonstans ligger det en inneboende som säger att det nog är dålig kvalite. Jag borde ha lärt mig vid det här laget att det faktiskt är bättre kvalitet på de sakerna jag beställer och till det priset än om jag handlar i en svensk butik. Det är ju lite fascinerande då man betalar en bråkdel mot i den svenska butiken. Nåväl, ingen idé att fundera så mycket  på det. Det är bättre att bara vara tacksam.
 
Nu är det nya tider och nya mål.

Jag har en hel del att göra. Mycket att fixa som jag skitit i ett tag, men en sak i taget. Jag ska nog lyckas även med det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela