Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen och kärlek

Publicerad 2014-02-05 09:58:47 i Vanlig vardag,

Jag tror faktiskt att LOA, lagen om attraktion, är en av de viktigaste sakerna jag lärt mig i livet.
En dag bestämde jag mig för att jag ville vara själv tills jag kände att jag hittat någon som var värd att vara med. Nu har jag hittat honom. Tror jag! Grejen är att han uppfyller allt som jag önskar. Jag en "skriven" lista i mitt huvud med saker jag önskade hos en man. Jag har nu "testat" listan, eller hur jag nu ska förklara och han uppfyller allt. Varje gång jag tänkt "om han inte" så här det dröjt länge förrän han gjort exakt det jag tänkte att han antagligen inte skulle göra.

Vet ni vad det sjukaste av allt är?
På ett sätt har det redan funnits en dragning till honom. Tänk om jag knackat på hans dörr den där gången för ett halvår sedan? Det var ju så nära. Hade inte det som hände då hänt hade jag aldrig blivit nyfiken på honom nu och träffat honom. Nu visste jag inte vem han var då och det handlade om något helt annat. Universum vet och tar alltid kortaste vägen till målet, även om den kan se krånglig ut just för dagen.
Nu är jag bara tacksam och tänker att allt har en mening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela