Real Time Analytics

Livet På En Kant

SpogaHorse, en hästprylsnörds dröm!

Publicerad 2014-08-31 22:56:22 i Vanlig vardag,

Jag har nu kommit tillbaka från SpogaHorse. Snacka om att det finns mycket hästprylar i världen. Personligen letade jag en tillverkare som kan producera samma fantastiska kvalitet som de bästa märkena, men där jag ändå kan hålla ett lägre pris. Och jag fann vad jag hittade. När jag kände på tränsen började jag nästan gråta av lycka. Den här tillverkaren står i en klass för sig och möjligheterna är oändliga. 
 
Jag var också en sväng förbi våningsplanet där de mer fashionabla säljer, men jag är ju inte ute efter ett redan befintligt märke utan jag vill göra eget. Vem vet, nästa år kanske jag står på det fancy våningsplanet. 
 
Här är iaf lite bilder......
 
Det här är från HV Polos monter.
 
 
Här är tågstation precis bredvid.
En del av parkeringen. Ser ju inte så stort ut här, men visste ni att det finns 14500 parkeringsplatser till mässan?
 
Mässan it self. Det finns hela 10 hallar totalt. Vi spenderade dagen i en av dessa och då bara på nedervåningen av hallen. Vi hade definitivt behövt minst en dag till, men man lär sig något nytt varje dag.
 
Det pågick en annan mässa samtidigt med en massa trädgårdsartiklar.
 
Allt möjligt kunde man hitta på mässan. Hiss eller diss för detta rosa set?
 
 
Här är lite produkter från en försäljare.
 
Kända märken blandades med rökande indier och pakistanier i montern bredvid, och nej, man fick inte röka inne. Det var verkligen som att öst möter väst.
 
Okänd kines till vänster och Pariani i montern bredvid.
Vad tycker ni om senaste modet?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela