Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sista arbetspasset i Norge avklarat!

Publicerad 2014-08-26 00:35:43 i Hästarna, Vanlig vardag,

Då var med största sannolikhet mitt sista arbetspass i Norge avklarat. Det känns konstigt, men nu är det så. Jag tror inte riktigt att jag har fattat att jag nu faktiskt är på väg ännu. Nu åker jag tidigast på onsdag från Norge och det är nog när jag kliver på båten och verkligen lämnar det här stället som jag förstår vad som händer. En tår lär nog trilla från min kind. En tår för att jag lämnar alla vänner som jag lärt känna här och en tår för att jag nu är på väg mot mitt mål. Det känns konstigt alltihop. Jag vet knappt vad jag är på väg mot, men det är målet som har varit min dröm.
 
Det dröjer ett par veckor innan hästarna är på plats för det är lite som måste ordnas innan, men OJ så jag längtar. Jag var rädd ett tag precis när jag kom till Norge i början på juni att jag ledsnat för alltid, men i dagsläget är jag helt hundra på att det är det här jag vill. Jag tror på en spännande tid framöver som kommer att innehålla massvis med tävlingar och träningar. Det finns två ställen som lockar där hästarna kan bo. Det ena är en större anläggning med tävlingar i princip varje helg. En liten bildbomd därifrån väntar på lördag då jag tror att vi ska besöka stället. Eventuellt. Det andra stället ligger 2-2,5 km från platsen där jag ska bo och det finns både ridhus och annat. Fördelen där är att de har bättre hagar.
 
Vi får helt enkelt se, men nu vet ni lite om framtiden och ni som trodde att jag slutat med hästar har fått svaret att fallet inte är så. Det krävs bara lite tid och planering för en monsterflytt till ett annat land.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela