Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om prick en vecka.....

Publicerad 2014-08-24 20:50:17 i Vanlig vardag,

.....har jag gjort något som jag tror är bland det roligaste i hästväg jag kommer att få uppleva i mitt liv. Jag saknar de "små" hjärtnanen varje dag, men jag behöver göra lite annat innan vi får ett kärt återseende på rätt plats. Ett återseende hoppas jag kunna göra innan. Med allihop faktiskt. Livet kan verkligen bli vad man gör det till.
 
Saken om en vecka, ja, den tänker jag publicera typ dagen innan eller så, men jag lovar att ni kommer att bli fett avundsjuka och ni kan vänta er en boom av fantastiska hästrelaterade bilder. Den här delen av projektet Mitt liv gör jag på 100% och det som kommer ska också ligga på den nivån. 
 
Etapp ett är avklarad och etapp två. Nästkommande steg blir att göra det här och fortsätta på etapp tre. 
 
 
Det här kommer att bli en mycket spännande höst på alla sätt och vis. Mycket mer spännande än sommaren har varit med alla nya platser och nya människor. Mitt nya jobb, som jag kanske presenterar när allt är färdigt är typ mitt drömjobb, bättre än bästaste bäst. There is more to come......
 
Efter promenaden jag bestämde mig för att ta är jag ny redo för att påbörja packningen och flytten mot mitt nya liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela