Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kontaktad av en reporter på en av Sveriges största hästsporttidningar

Publicerad 2014-08-16 09:56:00 i Hästarna,

Det är fucking awesome. Jag funderar bara på hur jag ska kunna använda möjligheten på bästa sätt. Jag tänker inte berätta vad det handlar om, men det är iaf ascoolt! Jag kommer dessutom att bli omnämnd. Det är inte utan att man känner sig lite som en, hmm, vad är det det kallas, ni vet en sådan där som alltid vill synas överallt. Jag har varit i Norge för länge nu......det är massor med ord som jag inte kommer på. Nåväl, vi kan kalla det kamera-apa här i bloggen bara för att ha ett namn på det.
 
Det här blir antagligen nästa veckas spännande äventyr. Ni vet att mitt liv aldrig är trist och stilla, det spelar liksom ingen roll hur jag gör, jag blir och är där iaf. Jaja, jag hoppas nästa vecka består i intervju och dylikt. Det skulle vara så fett coolt. Hehe! Jag är verkligen awesome på alla sätt och vis.
 
Ni får ju helt enkelt vänta med spänning Nu är det ju inte klart och färdigt med detta än, men jag har en STARK känsla av att det kommer att bli att jag kommer med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela