Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag blir det Spoga-mässan

Publicerad 2014-08-31 08:09:00 i Vanlig vardag,

Idag blir det tur till Tyskland och Spoga-mässan. För er som inte vet vad det är är det en av de största hästsport-mässorna varje år. Jag är fett taggad inför det och jag har bra sällskap av M&M som jag just nu bor hos.
 
Det kommer bli så bra. Jag tror att det är ett viktigt steg i hästsport-businessen och jag hoppas få en aha-upplevelse och att jag får nya perspektiv. Jag kommer att träffa många av de tillverkare jag bara haft kontakt med tidigare och jag hoppas få en bra grund i vilka som det är bra att göra affärer med gällande kvalitet och utbud.
 
Flera snygga saker är inne på design-stadiet och en sak tror jag kommer att slå big-time. Den är så bra att jag nästan inte kan tro att det är sant, men först ska den in på tillverkning sedan kommer ni som har häst få super-bad-cravings.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela