Real Time Analytics

Livet På En Kant

Arbetsintervju - en måndag kl 21.15

Publicerad 2014-08-18 19:30:45 i Vanlig vardag,

Jag har nu lyckats få till en intervju. Hur jag än vänder och vrider på saker, hur de än kan verka te sig omöjliga, blir det verkligen verkliga i mitt liv. Fråga mig inte hur jag gör det, för jag vet verkligen, verkligen inte på fullaste allvar hur sakerna faktiskt går till och hur de löser sig. 
 
Nu är jag iaf inbokad till en intervju om två timmar. Det är en videointervju och jag är faktiskt lite nervös. För en gångs skull innebär det så mycket för mig. Det skulle innebära en enorm trygghet och att allt jag faktiskt vill kan bli av. Det är så jävla sjukt att jag nästan sätter mig och börjar gråta här. Tänk om jag kan! Tänk om jag faktiskt kan lyckas!
 
Just det här jobbet skulle också innebära en enorm frihet i arbetet som innebär att jag kan lägga ned tid på att även jobba med mina hästsaker jag nu börjat sälja OCH att allt kan hålla tidsplanen jag bestämt inom mig. Det är helt otroligt. Jag kommer fan att lyckas alltså. Det känns så nu iaf. Tryggheten i att jag skulle få det här jobbet skulle även innebära att jag har ro att göra allt bra och på ett riktigt sätt. 
 
Nu jävlar kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela