Real Time Analytics

Livet På En Kant

Är allting förutbestämt?

Publicerad 2014-08-16 12:26:55 i Vanlig vardag,

När man kommer in i ett riktigt flow i livet känns det nästan som att allt har en mening, att livet på något sätt redan är förutbestämt. Å andra sidan kanske det har med inställningen att göra. Nu gick det liksom på något sätt käpp rätt med en sak, men jag bestämde mig för att beroende på hur det ser ut imorgon eftermiddag tar jag det därifrån.
 
Ungefär i samma sekund som jag bara bestämde mig för att saker får ha sin gälla gång hände det massor. Nu står jag här och det känns som att jag står mitt i ögat av stormen och bara väntar på vilken vind som ska ta mig vidare. Jag vet att det kommer att bli bra. Allting har liksom ramlat på plats den senaste tiden och även om det för tillfället är ett enda stort kaos beror det på att jag har massor med bitar att lägga i mitt livspussel just nu. Ni vet, ni kan tänka er det som bilden när ni lagt ut alla pusselbitar och sitter och letar hörnbiten. Jag har alla hörnbitar på plats, nu ska bara resten av bitarna läggas och de flesta har redan fått sin bild, medan några fortfarande är bruna som kartong i väntan på att deras plats ska bli färdig.
 
Det är här jag står med några av hörnbitarna på plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela