Real Time Analytics

Livet På En Kant

R.I.P Vson

Publicerad 2014-04-16 14:00:00 i Vovven,

Vi möts i himlen mitt älskade hjärta!

Efter en tid av sjukdom har han fått flytta till himlen. Det var inte längre rätt att låta honom vara kvar. Jag vet att han kommer att vara saknad av många.
Jag saknar fortfarande hans kalla näsa mot mitt ansikte varje natt när han gick runt och räknade "fåren".
Hans söta uppsyn när han ville något och man bad honom "visa!". Oftast var det att det stod mat kvar på spisen, som han ansåg att jag glömt och enligt honom gjorde sig bäst i hans mage nu när jag ätit färdigt.
Alla de gånger som han kommit med en leksak som han stoppat i en vattenbalja i stallet för att sedan titta på medan den flöt runt för att sedan plocka upp och leka med en stund igen.
Han lärde sig skall på kommandot Ante, antagligen för att jag skäller så ofta på Ante genom att höja rösten och säga just Ante. För Vovvish blev det ett kommando då han hjälpte till att just skälla på Ante han också.
 
Det var inte jobbigt att lämna bort honom i höstas när han skulle bo hos min mamma igen. Jag ska inte säga att jag inte saknade honom, för visst känns det tomt utan en hund som vandrar runt på nätterna, men nu när han inte finns där mer är hjärtesorgen stor. Han får det bättre dit han kommer.
 
00
 

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2014-04-17 09:30:33

Jenny ! Jag vet precis hur du har det. Jag upplevde det själv för inte så länge sedan. Du har mitt nr så ring om du vill prata eller bara känna att det finns någon som bryr sig. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela